Spa slimming,

spa slimming

Și anume ritualurile cu produse Lakshmi.

spa slimming efectele secundare ale arzătoarelor de grăsimi pe bază de plante

Localizate mai ales la nivelul soldurilor, coapselor, pe partea interna a genunchilor si abdomen. Secretul acestui ritual consta din ingredientele sale cum ar fi Alga Gelidium Cartilagineum, Caffeina, Centella asiatica si uleiurile esentialecum spa slimming fi cel de spa slimming, portocala, lemongrass, lamaie, chimen dulce, chiparos.

Toate acestea luptand impotriva adipozitatii localizate, maruntind grasimea din celulele adipoase si reducand celulita.

spa slimming pierderea în greutate județul pinellas

Country Spa Slimming Ritual — Ritualul se realizeaza in patru etape, si anume: — Curatarea cu scrub Garshan Tonic; — Dizolvarea grasimii prin aplicarea pe piele a Argilei Rosii Termodinamice si acoperirea cu Termocuverta, urmata de aplicari cu fiole Termo-active pe zonele cele mai afectate; — Oxigenarea pielii prin efectuarea unui masaj stimulant drenant cu uleiul oxigenant Garshan Slim care actioneaza in profunzime, stimuland metabolismul si avand efect de eliminare a adipozitatii localizate; — Hidratarea prin utilizarea spa slimming reductoare Garshan Slim.

Se recomanda efectuarea tratamentului de doua ori pe saptamana spa slimming primele luni in functie de cat de avansata este celulita iar ulterior o data pe saptamana, pentru pastrarea rezultatelor.

spa slimming arzător de grăsime tare

Puteti efectua acest ritual in centrul nostru la un pret de lei, avand o durata de 90 de minute.

Citițiși