Slimming transit,

slimming transit

slimming transit greutatea pierde mese sănătoase

Ispaghul sau psyllium garantează neiradiere, non-OMG, non-alergenice Cu această achiziție câștigi 12 puncte de loialitate Euspaghul Plantago ovata numit și plantain indian, sau psyllium blond, este cultivat în India și Iran, spre deosebire de vărul său psyllium negru P. În India psyllium blond este cunoscut sub numele de Isabgol.

Psyllium se prezintă sub slimming transit de semințe minuscule, de culoare neagră, maro sau blondă, în funcție de slimming transit, și sunt mici de semințe cântăresc doar 2 grame. Poate de aici provine numele său psyllia în greacă, care înseamnă cip.

slimming transit care ssri vă ajută să pierdeți în greutate

Ispaghul acționează mecanic, adică fibrele mucilaginoase pe care le conține rețin slimming transit din alimente de până la 8 ori volumul de apă. Aceste fibre se transformă în gel în intestine, ceea ce va crește volumul scaunelor și va promova evacuarea lor, tranzitul intestinal. Este important să-ți alegi psylliumul blond: alege pulberea fină de psyllium blond slimming transit Ispaghul pentru absorbție optimă și fără risc pentru mucoasa intestinală.

slimming transit pierde greutatea pentru bun bbc doi

Pentru a scădea prețurile și a crește volumele, există în prezent pe piață cojiu măcinat grosier de psyllium blond sau transformat în fulgi. Este necesar să se evite absorbția psylliumului blond sub această formă pentru a se evita riscul de fermentare și obstrucție a tractului digestiv de reziduurile de păstăi ale tegumentelor care ar putea aluneca în pliurile colonului.

Compoziție pentru 1 capsulă: Pulbere extra fină de Ispaghul sau înveliș de semințe de psyllium blond dozat la mg. Plic celuloză : mg. Capsulă de origine vegetală din celuloză de pin.

slimming transit arde grăsime de la coapsă

Sau g maximum de material pentru doza zilnică recomandată. Este important să beți multă apă în timp ce luați psyllium blond cel puțin 2 pahare de apă pe aport pentru a-l transporta bine în tractul digestiv și să se umfle bine în colon.

Acest produs nu este un medicament și nu poate înlocui o dietă variată și un stil de viață sănătos.

slimming transit fat matt s burn

Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Citițiși